In therapie bij mij

Soms is het niet meteen duidelijk wat je klacht is. Dat geeft niets, want daar kan ik je goed bij helpen. Als je mij eerst meer kunt vertellen dan wordt vaak al veel duidelijk.

Vanuit oprechte betrokkenheid, deskundigheid en ervaring luister ik naar wat je vertelt. Dit gebeurt in het eerste gesprek, de intake. Samen kijken we wat je hulpvraag is, waar je tegen aanloopt en stellen we doelen waaraan je wilt gaan werken.

Online sessies
De afgelopen weken heb ik een aantal online sessies gedaan en het is mij goed bevallen. Waar ik blij mee ben is dat ik nabijheid kan voelen. Daar ben ik enthousiast over en dat geeft voor mij de doorslag. Dus als je niet wilt of kunt komen naar mijn praktijk dan kun je ook een afspraak maken voor een online sessie.

Ik kan je helpen:

  1. inzicht te krijgen in je probleem,
  2. helder krijgen wat je te doen staat,
  3. moed en motivatie verzamelen om aan te pakken wat je moet te veranderen en
  4. steun geven om te aanvaarden wat je niet kunt veranderen.

Het helpt als je de klacht een naam kan geven. Daarom heb ik hieronder een aantal klachten op een rijtje gezet. En als je klacht er niet tussen staat, schroom niet om contact met mij op te nemen.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak wilt maken. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag in Renkum of Arnhem.