Dick Koek

Liefde voor je zelf en je partner

Wat mij het meest ontroert in dit werk is wanneer de liefde weer ontdekt wordt, liefde voor je zelf en liefde voor je partner. Liefde weer herkennen begint met onder ogen zien wat er naar jou gevoel in de weg staat. Waar heb je last van, waar ben je bang voor, wat mis je, wat verbittert je?

Dit bespreekbaar maken is een hele kunst.

Wij zijn er voor jullie alle twee!
Alle aspecten van deze kluwen vragen om aandacht en dat kan alleen maar één voor één. Het ontwarren van deze kluwen is waar wij jullie mee kunnen helpen. Met onze kennis en ervaring en ons hart. Omdat we wel betrokken zijn maar geen “partij” is onze blik helderder dan wanneer je er zelf middenin zit. Wij zijn er voor jullie alle twee! Bovendien kennen wij zelf ook al die gevoelens of hebben we ze gekend in één of andere vorm.

Samen met Jikke
Sinds 2013 werken Jikke en ik samen als relatietherapeut. Bijna heel mijn leven heb ik letterlijk met mijn handen gewerkt, als zelfstandige in de (klein)bouw. Daarnaast heb ik altijd veel gedaan op het gebied van persoonlijke groei en spiritualiteit.

Werken met mensen
Wat mij daarin het meest gevormd heeft, is het ruim vier jaar volgen van de padwerk scholing/opleiding. En in 2013 heb ik de eenjarige basisopleiding voor ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening gedaan bij het Kempler instituut. Ik ben mij steeds meer aan het richten op het werken met mensen en minder op het werken in de bouw.

Neem contact met mij op
Vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag in mijn praktijk in Renkum of Arnhem.